ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا یکی از راه های ورود به این کشور غربی می‌باشد. درواقع برای ورود به هر کشوری باید ویزای آنجا را داشت. ویزا خود انواع مختلفی دارد که از جمله آنها میتوان به ویزای تحصیلی، استارتاپی، کاری، توریستی و … اشاره کرد. ویزای استارتاپ برای کارافرینانی است که قصد دارند ایده های نوآورانه خود را در کشور مقصد تاسیس کنند.

کانادا از جمله کشورهایی است که برای ایده های نو بسیار ارزش قائل است و کارافرینان را در این مسیر حمایت می‌کند. به همین منظور این کشور همواره مورد توجه انواع استارتاپ ها بوده است. این کارافرینان پس از دریافت نامه حمایتی از سازمان های مجاز کانادا، میتوانند برای خود و همه اعضای خانواده شان درخواست مهاجرت به کانادا را دهند.

به بیان دیگر میتوان گفت، یکی از راه های نسبتا آسانِ مهاجرت به کانادا، دریافت ویزای start up از سفارت خانه این کشور است. درصورتی که شما تمام شرایط و مدارک لازم را داشته باشید، به آسانی میتوانید این ویزا را دریافت کرده و به کانادا مهاجرت نمایید.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا

به منظور دریافت ویزای استارتاپ کانادا باید حداقل شرایط زیر را برای آغاز فرایند اخذ ویزا داشته باشید:

1.مدرک زبان

به طور کلی کشور کانادا نسبت به سطح زبان مهاجران و شهروندان خود بسیار اهمیت نشان می‌دهد. باتوجه به آنکه هردو زبانِ انگلیسی و فرانسوی، زبان های رسمی این کشور هستند، باید مدرک معتبری در یکی از این زبان ها (در همه زمینه های نوشتاری، گفتاری و شنیداری) داشته باشید. حداقل نمره مورد نظر برای این منظور معادل CLB 5 است.

در واقع برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا لازم است در یکی از ۲ آزمون زبان انگلیسی موسسات معتبر (CELPIP G-Test و IELTS) و یا یکی از ۲ آزمون زبان فرانسه (TEF Canada و TCF Canada) شرکت کرده و نتیجه آن را در فرم درخواست خود قرار دهید. درصورتی که حداقل نمره موردنظر سفارت را کسب ننمایید، درخواست ویزای شما رد خواهد شد.

2.سرمایه اولیه

برای تاسیس و ایجاد یک استارتاپ در کانادا باید حداقل سرمایه لازم را برای این منظور داشته باشید. چرا که دولت کانادا، هیچ بودجه مالی را برای افرادی که قصد اقامت از طریق ویزای start up کانادا دارند، در نظر نمی‌گیرد. لازم به ذکر است که منظور از سرمایه اولیه منظور سرمایه گذاری در کانادا نیست. چرا که یک ایده خلاقانه و فعالیت مناسب، تضمین کننده موفقیت روش مهاجرت با استارت آپ می‌باشد.

این میزان سرمایه باید تامین کننده 6 ماه زندگی در کانادا باشد. علاوه بر آن میزان این سرمایه بر اساس تعداد اعضای هر خانوار مشخص شده و هر سال این میزان تغییر می‌کند.

3.دریافت نامه حمایت

و در نهایت یکی از مهم ترین شرایط ویزا استارت آپ کانادا، اثبات کسب و کار و جذب اعتماد یکی از سازمان ها مورد تایید اداره مهاجرت کانادا می‌باشد. سه سازمان در این بخش فعال هستند که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

4.سایر شرایط عبارتند از:

  • راه اندازی یک بیزینس در کشور کانادا که مالک حداقل ۱۰درصد از سهام آن باشید.
  • همه بنیان‌گزاران آن کسب و کار حداقل باید ۵۰ درصد سهام آن را در اختیار خود داشته باشند.
  • حداکثر تعداد اعضا برای راه اندازی یک بیزینس درخواست ویزا، 5 نفر باشد.

مراحل اخذ ویزای استارت آپ

دریافت ویزای استارتاپ کانادا، یک شبه آنهم تنها در یک مرحله انجام نمی‌شود. مراحل متعددی در این پروسه وجود دارد که اگر شما همه‌ی آنها را به طور کامل به پایان برسانید، میتوانید ویزای خود را دریافت نمایید. این مراحل به طور خلاصه به شرح زیر هستند:

  1. ایده یا بیزنس خود را برای ارائه آماده کنید. دقت داشته باشید که نخستین مرحله، پایه و اساس سایر مراحل است. اگر به درستی انجام نتوانید اراده خود را اردائه دهید، نخواهید توانست ویزا دریافت نمایید. ایده شما کاملا باید جدید، بر پایه تکنولوژی و در مقیاس جهانی باشد. بیزینس پلن بنویسید و سازمان مناسب برای حمایت را پیدا کنید.
  2. هر مرحله گذرواژۀ مرحله بعدی خود است. یعنی اینکه بدون گذر از مرحله قبلی نمیتوانید وارد این مرحله شوید و همچنین ادامه. پس از توافق با سازمان حامی نامه ساپورت را میگیرید. سازمان حامی همزمان با ارسال نامه ساپورت برای شما، نامه تعهد را نیز برای اداره مهاجرت کانادا ارسال می‌کند.
  3. پس از ارسال نامه، نوبت آن است که مدارک خود را آماده کرده و درخواست ویزای اقامت و ویزا کار (برای افراد ضروری)‌ را ارسال نمایید.
  4. معمولا جواب درخواست ویزای استارتاپ بین سه تا شش ماه زمان می‌برد. فراموش نکنید همزمان پروژه اقامت دائم شما در جریان است. پس هنوز تحت نظارت اداره مهاجرت هستید.
  5. اگر اداره مهاجرت قصد بررسی پروژه‌ی شما را داشته باشد، سازمان های دیگری نیز برای همراهی با آن وارد عرصه می‌شوند. یکی از این سازمان ها شروع به جمع آوری اطلاعات میکند. اطلاعات از سازمان حامی و اداره مهاجرت گرفته شده و نتیجه بررسی به اداره مهاجرت داده میشود.
  6. پس از بررسی اطلاعات و تایید آنها، درخواست اقامت شما برای ویزای استارتاپ صادر خواهد شد و از این جا به بعد مسئولیتی در قبال پروژه ندارید.

شرایط سازمان های حامی ویزای استارتاپ کانادا

هدف از ارائه ویزای استارتاپ توسط کانادا، دعوت از کارآفرینان برای راه اندازی یک کسب و کار حرفه‌ای و کاربردی در این کشور است. اگر فرد متقاضی بتواند دولت و سازمان های کانادا را قانع کند که بیزینس مورد نظر دارای حداقل شرایط می‌باشد و همچنین می‌تواند این کسب و کار را در سطح جهانی گسترس دهد، می‌تواند این اجازه را کسب کرده و شروع به کار کند.

همانطور که پیشتر اشاره کردیم، سازمان هایی وجود دارند که شرایط متقاضیان اقامت کانادا از طریق استارت آپ را مورد بررسی قرار می‌دهند. سازمان‌های حمایت‌ کننده start up به سه بخش تقسیم می‌شوند:

ونچر کپیتال ها، venture capitals: این سازمان ها معمولا به دنبال ایده های بزرگتر می‌گردند که مراحل رشد اولیه را سپری کرده باشند. درنتیجه اگر میخواهید نامه ساپورت ها از این مجموعه بگیرید، با ارسال یک ایمیل ساده، ایده‌ای که چند سال در ذهن خودتان بوده را مطرح نکنید.

ونچر کپیتال ها معمولا در همان ابتدا رکورد فروش شما را سوال می‌کنند. تجربه ما نشان می‌دهد venture capital به دنبال ایده‌ای میگردد که توانایی تولید چند میلیون دلار را داشته باشد و در حال حاضر هم چند صد هزار دلاری فروش دارد.

انجل اینوستورها، angel investors: سازمان های فعال در این گروه، سرمایه گذاران شخصی یا شرکت های متوسطی هستند که نسبتا راحت تر از ونچرها پروژه میپذیرند. معمولا انجل ها در قبال دریافت درصدی از سهام شرکت ها به آنها مبالغی را پیشنهاد کرده که با آن مبالغ شرکت ها خون تازه ای برای حرکت به جلو بدست می‌آورند.

انکوباتورها، incubators: در واقع این سازمان ها به نوعی مراکز رشد هستند. این مجموعه ها پولی به استارتاپ ها نمی‌دهند و بلکه اصولا مبالغی هم دریافت میکنند. نقش انکوبارتور ها آماده سازی استارتاپ های نو پا برای شروع کار است. این مجموعه ها، اطلاعاتی در خصوص نحوه شروع، رشد کسب و کار و راه های افزایش سرمایه به متقاضی می‌دهند. نقش دیگر انکوبارتورها نظارت یا همان mentorship است و روند رشد ابتدایی شرکت ها را مورد بررسی قرار میدهند.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود ؟